toegangscontrole / sluitsystemen (elektronisch) / IKON VERSO
 
 

Sluitorganisaties


Toegangscontrole


Uitgifte en inname
systemen

Contact

 

Toegangscontrole

codesloten elek.
deurautomaten
grendels elek.
panieksloten elek. sluitsystemen elek.

IKON VERSO

toetsentableaus
vluchtweg techniek
web-unit

   

 

Hét mechatronische sluitsysteem VERSO CLICK

Het flexibele sluitsysteem voor:


Bedrijven, universiteiten, openbare instellingen, ziekenhuizen e.d.

Info voor de manager
Want organisaties zijn in beweging, nieuwe medewerkers komen en gaan en functies en toegangsrechten veranderen. IKON VERSO biedt u zowel de veiligheid van sloten en sluitcilinders als de flexibiliteit van sluitsystemen. Zo is IKON VERSO even flexibel als uw bedrijf, instelling of organisatie.

Het sluitsysteem met een glimlach en een muisklik......


Met het innovatieve sleutelsysteem IKON VERSO maakt u alle aanpassingen in uw organisatie mogelijk, zonder bijkomende kosten. Zeker in grote organisaties met steeds weer veranderende toegangsrechten o.a. door personele mutaties, gaat er wel eens een sleutel verloren.
Bij mechanische sleutelsystemen betekent dat helaas de plaatsing van nieuwe cilinders en sleutels én een zeker veiligheidsrisico.
Bij IKON VERSO hoeft u slechts de sleutels uit te programmeren en klaar.

   
   
   

Het sluitsysteem waarin u de toegangsrechten zelf kunt wijzigen.

   
   
Ook de organisatie van een sluitplan wordt steeds complexer, doordat de eisen steeds hoger worden én omdat deze steeds veranderen. Team- en projectgeoriënteerde organisaties brengen door hun wisselende samenstelling regelmatig veranderingen met zich mee. Dat betekent andere toegangsrechten bij vervanging van een teamlid, de verhuizing van een collega of van een hele afdeling. Met behulp van IKON VERSO voert u dit alles eenvoudig en voordelig uit, want u kunt de sluitcilinders op elk moment individueel herprogrammeren. Zonder demontage en zonder extra cilinders te moeten bestellen. Zo kunt u tijdelijke toegangsrechten programmeren voor tijdelijke werknemers of voor bezoekers van externe bedrijven. Daarmee is IKON VERSO het toonbeeld van efficiënte flexibiliteit.
   
     
   
   
   

Het sluitsysteem met een combinatie van mechanica en elektronica.

   
   
Dankzij zijn elektronica overtreft IKON VERSO dan ook ruimschoots alle traditionele sluitsystemen.
De toegepaste CLIQ-technologie is trouwens een gemeenschappelijke ontwikkeling van de ASSA ABLOY groep. IKON combineerde de CLIQ-technologie met een modern keersleutelsysteem tot IKON VERSO. De CLIQ-technologie verdubbelt de hoogwaardige mechanische veiligheid van de IKON sluitsystemen, die zich al miljoenen keren hebben bewezen. De cryptologische codering zorgt dat de sleutel niet te kopiëren is en dus uniek is! Geen veiligheidsrisico, geen vervanging van cilinders, geen problemen. Hiermee is CLIQ een technologie die wereldwijd wordt ingezet en zoals alle IKON producten een langdurige betrouwbaarheid biedt.

   
   

Investering in efficiëntie:
IKON VERSO is niet zomaar een sluitsysteem.

   
 
Nee, IKON VERSO is een intelligente systeemoplossing die zich telkens opnieuw terugbetaalt bij elke verhuizing of reorganisatie, bij elke verloren sleutel en bij elke nieuwe configuratie. Zo is IKON VERSO een investering in efficiëntie. En wanneer dit binnen uw sluitplan gewenst is, kunt u mechanische cilinders met mechatronische
IKON VERSO cilinders combineren. Zo biedt IKON VERSO al bij de aanschaf een oplossing die optimaal is voor uw budget.

 
         
   

Info voor de Facilitaire- en Technische dienst

   
   

Het sluitsysteem IKON VERSO is dé sleutel voor tijdsbesparing.

   
   
Voor de facilitaire en de technische dienst betekenen verhuizingen, mutaties of verloren sleutels vaak extra kosten, overwerk en urenlang reorganiseren. Behalve bij IKON VERSO, want vanaf nu hoeft u bij dergelijke voorvallen slechts de programmering van de cilinders te wijzigen! Omdat de batterij in de sleutel en niet in de cilinder zit, is vervanging kinderspel.

   
   

Het sluitsysteem IKON VERSO maakt uw leven eenvoudiger.

   
   
In plaats van nabestellen, demonteren en inbouwen is het nu nog alleen inlezen, uitlezen en herprogrammeren. En de cilinder blijft gewoon waar hij hoort te zijn: in de deur. U gebruikt alleen nog het programmeertoestel en de rode programmeersleutel. De software VERSO MANAGER ondersteunt u bij het beheer van de uitgegeven sleutels. Zo heeft u altijd een overzicht van wie met welke sleutel waar naar binnen kan en is gegaan.

 
   

Het sluitsysteem is toepasbaar voor alle sloten en deuren, in elke situatie.

   
   
Het beheren van alle denkbare deuren met één sleutelsysteem, met alle voordelen van IKON VERSO, is op zich al fantastisch. Maar er is nog meer: IKON VERSO is er niet alleen voor alle denkbare deuren, sloten, maar ook voor poorten, garages, brievenbussen, kasten, bureaus en loketten. IKON VERSO biedt een compleet assortiment en vrijwel oneindig aanbod van cilinderlengtes. En: IKON VERSO heeft het VDS-certificaat klasse B (Verzekeringsmaatschappijen in Duitsland) en voldoet aan de hoogste SKG*** kwalificatie. Hierdoor kan IKON VERSO ook gebruikt worden in combinatie met alarminstallaties.
   
     
   
   
   

Het sluitsysteem IKON VERSO werkt zonder bekabeling.

   
   
Dat mechatronica ingewikkelder klinkt dan het is, heeft u ondertussen al gemerkt. Maar hebben elektronische systemen geen bekabeling nodig? Welnee, niet wanneer ze IKON VERSO heten.
Omdat voeding én datatoevoer naar de cilinder over de sleutel en de programmeersleutel lopen. Draadloos en netjes. IKON VERSO is zuiver plug & play: de oude cilinders halen we uit de deuren, de in de fabriek voorgeprogrammeerde IKON VERSO-cilinders bouwen we in en klaar is het sluitsysteem! De rode programmeersleutel is uitsluitend in het bezit van de Facilitair Manager. Altijd overzicht, dankzij de "VERSO MANAGER" software. IKON VERSO biedt een volledig assortiment.

 
    Eén sleutel voor alles.
   
   
IKON VERSO
opent niet alleen voor- en binnendeuren, maar ook brievenbussen, meubels, kasten en hangsloten. U bespaart op uw portemonnee, door besparing op sleutels en administratieve kosten. Eén enkele sleutel is voldoende. Weg met die grote sleutelbos!

   
    Zo onvervangbaar als u en elke medewerker.
   
   
Elke sleutel wordt op maat voor zijn eindgebruiker gemaakt, of beter gezegd: geprogrammeerd.
Hij geeft de medewerker alleen dáár toegang, waar hij mag en moet zijn. Bij veranderingen kunt u eenvoudig herprogrammeren en de "nieuwe" sleutel is klaar.

   
   
   
   

Sleutel verloren?

   
   
Verloren sleutels zijn geen probleem meer, omdat dure en tijdrovende vervanging van cilinders niet meer nodig is. U hoeft alleen maar de oude sleutel te schrappen en een nieuwe sleutel uit te geven. Veel plezier met de enige sleutel die kan lachen! Zoveel positieve eigenschappen zijn natuurlijk alle reden voor een tevreden glimlach. En juist dat toont de IKON VERSO sleutel zijn gebruiker dag na dag. Wie toegang heeft en aan de juiste deur staat, krijgt van zijn sleutel steeds weer een glimlach. Letterlijk!

   
   
   
       
 

 

Uitvoeringswijzigingen voorbehouden    
 
 
is businesspartner van dit topproduct

  advies
beheer
dataverwerking
installatie
ontwerp
scholing